Första veckan över

Sådär, då var första arbetsveckan över. Det känns skönt, men jag är ändå förvånad över att jag inte är tröttare. Hittills har det varit kul och lite halvslitigt, vi får väl se hur det blir nästa vecka när jag förväntas kunna typ allt :S Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på en stunds sömn innan min älskling kommer hem och väcker mig. Jag tror jag ska drömma om godis, jag är riktigt sugen nu, men det är för långt till affären och jag har för ont i fötterna... Vi får väl se om det går att ordna senare ikväll :) Annars blir kvällen lugn, i morgon väntar Pride!

Trevlig helg!

Lite lättare

Nu börjar det lätta. Kroppen gör inte lika ont, och jag kan ha lyckats tämja en polack! Men fötterna värker - stövlarna jag har på mig dödar dem. Och vaderna är trötta - stövlarna är tunga och jobbiga att gå i. Men jag tror jag vänjer mig. Imorrn ska jag upp halv 6, därför tänker jag ägna min sista vakna halvtimma åt lite film och kramar med min älskling :)

Sussa sött, mina vänner

Kramkram

Hård dag

Hård dag på jobbet idag, tröttsam. Jag är inte van vid 8 timmars kroppsarbete om dan, och nu efter andra dan börjar det kännas. Eller rättare sagt - det känns rätt ordentligt, ryggen och vaderna är döda. Men jag hoppas att det blir bättre i morgon. Nu är jag för trött för nåt annat än att ligga i soffan och titta på film.

Vi hörs imorrn
Puss på er

Tillbaka

Nu är jag här igen. Ser tillbaka, det börjar närma sig ett år sen nu. Sista inlägget var skrivet fjärde november. Då var jag nere i skiten, saknade A och visste inte vad det skulle bli av mig. Åttonde november träffade jag E. Det var en mycket underlig kväll och jag trodde dagen efter att jag aldrig skulle kunna se honom i ögonen igen, men det kunde jag. Och det blev nåt bra av det, vi har hängt ihop sen dess, i snart 9 månader. Och jag älskar honom, herregud, vad jag älskar honom. Han gör mig lycklig och till en bättre människa :) Jag tänker fortfarande på A ibland, det är oundvikligt, men inte längre på samma sätt. Jag tror att han kanske behöver mig nu, eller tror att han gör det, men jag vet att jag inte kan hjälpa honom. En del av mig kommer alltid att älska honom medan en annan del av mig alltid kommer att vara lite bitter tror jag. Men jag måste höra av mig till honom nu, det har gått flera månader sen sist. Det blir kvällens uppdrag!

Nu: vika tvätt

Vi hörs snart igen

RSS 2.0